Klicka här för att ringa oss

Om oss

Med dina behov i fokus

Flexibilitet

När man arbetar med att erbjuda en specifik tjänst, vad det än må vara, så är det viktigt att man håller fokus på kundernas behov. Vi som erbjuder tjänster inom fönsterputsning måste kunna erbjuda flexibilitet i mycket, bland annat tider.

När vi möter dig för första gången, och du vill upprätta ett schema med regelbunden fönsterputsning, så lyssnar vi noga på vad du behöver, när du behöver det och vilka specialinstruktioner du möjligen har.

Vill du vara närvarande när dina fönster ska putsas, eller vill du hellre att det sker när du är på jobbet? Allt sådant talar vi om vid vårt första möte och vi försöker möta dina önskemål i största möjliga mån.

Produkter och tekniker

De produkter vi använder för fönsterputsning är mycket effektiva, du behöver inte tänka på något alls eftersom vi tar med oss det som behövs vid varje besök.

Vi använder oss av effektiva väl beprövade tekniker när vi putsar fönster så arbetet går fort och ger strålande resultat.

Våra fönsterputsare har gott om både träning och erfarenhet.

Priset

Hur mycket vår fönsterputsning kostar beror på fasta faktorer som hur många fönster du har, vilka av fönstrens sidor som ska putsas, huruvida stege behövs och hur smutsiga fönstren är.

Vi brukar kunna lämna en hyfsat korrekt offert om du tydligt beskriver dessa faktorer för oss per telefon eller via e-mail men det bästa är om vi kan få komma på besök hos dig innan en offert lämnas.

Varmt välkommen till oss på Briteway Fönsterputsning!

Offertförfrågan

(Lämna tom)

Gilla oss på Facebook